Дни на отворените врати в нова бутикова сграда в центъра на София

New Estates ви кани на „Дни на отворените врати“ на 1-ви и 2-ри декември /петък и събота/ от 12:00 до 16:00 ч. в нова бутикова сграда в центъра на София. Проектът е в напреднал етап на строителство, след Акт 14, като предлага отличен избор от имоти в централната урбанизирана част на града.

Сградата черпи вдъхновението си от духа на Стара София и е разположена на пешеходно разстояние от Софийска математическа гимназия. В нея ще откриете стилни двустайни, тристайни апартаменти и мезонети с площ от 76 кв.м до 291 кв.м. Модерната клинкерна фасада и луксозните общи части правят този проект перфектния избор за търсещите елитен и качествен дом на ръка разстояние от всички удобства на централната градска част. Бутиковата сграда предлага на своите жители функционална среда, която комбинира съвременни технологии и последни тенденции в архитектурата. За максимално удобство на живущите, паркирането е решено в сутеренното ниво на сградата.

✅ Етап на строителство: след Акт 14

✅ Срок на завършване: 2024

✅ Цени от € 189 000 с ДДС

👋 Заповядайте на „Дни на отворените врати“ и професионална консултация с екипа на New Estates. Възползвайте се от възможността да разгледате свободните имоти в този стилен проект, съчетаващ удобствата на градска среда, централна локация и модерни технологични решения.

Очакваме ви!

🗓️ дата: 01-ви и 2-ри декември 2023 /петък и събота/

⏰ час: от 12:00 до 16:00 часа

📍 локация: ул. Димитър Горов № 5, Център, София

📞 За повече информация и записване за лична презентация: 0889 100 700

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване