Николай Ставрев грабна престижните награди „Консултант с най-голям оборот“ , „Консултант с най-голям брой сделки“ и „Customer Champion“ за 2022 г. на New Estates

Николай Ставрев е част от екипа на Unique Estates от началото на 2019 г. Когато компанията създава New Estates – бизнес направлението си, специализирано в работата с имоти ново строителство, той се присъединява към екипа като акаунт мениджър. Благодарение на богатия му опит в сферата, както и високите резултати, които постига през годините, Николай получава възможността да ръководи собствен екип като мениджър в компанията. На церемонията по награждаване на New Estates тази година той получи три значими отличия. Срещаме се с него, за да ни разкаже повече за тях и за това какво стои зад професионалните му успехи.

По време на церемонията по награждаване на New Estates Вие получихте няколко значими отличия. Как успяхте да постигнете тези високи резултати и какво според Вас стои зад успеха Ви в тази професия?

Вярвам, че зад всеки успех стои много работа и желание да постигаш целите си. Разбира се, трябва да обичаш това, което правиш и да го приемаш като свое призвание. Най-важно в целия този процес обаче е постоянството, защото именно то стои в основата на дългосрочното развитие и успеха. Това се опитвам да науча и новите колеги в екипа, който ръководя.

За над 7 години опит в бранша имате много доволни и лоялни клиенти. Как успявате да спечелите тяхното доверие и кое е най-важно при това общуване?

Тази година получих наградите „Консултант с най-голям оборот“ и „Консултант с най-голям брой сделки“ за 2022 г. на New Estates, с което бях отличен за постигнатите високи резултати. На мен връчиха и приза „Customer Champion“ за компанията, което всъщност определям за най-важното отличие, тъй като се печели от консултанта с най-висока оценка от страна на обслужени клиенти. Доволните клиенти са това, което ме мотивира да съм толкова отдаден на професията си. А как печеля доверието им? – С персонален подход, професионализъм, компетенция, но най-вече с открито и честно общуване.

С какво компанията Ви е помогнала във Вашето професионално развитие и на кого бихте искали да благодарите?

Като част от екипа на Unique Estates и New Estates имам възможността да черпя от опита на едни от най-добрите специалисти в сферата. Тук се изградих и израстнах не само като професионалист, но и като личност. Всичко това ме направи по-уверен и по-добър в това, което правя. Горд съм, че съм част от бранд, който поддържа толкова високо ниво и поставя стандартите в сегмента.

Искам да благодаря на Весела Илиева и на Светослава Георгиева за това, че ме приеха в екипа, както и за подкрепата и възможностите, които съм получавал през годините. Също така на Илонка Стоянова, която бе мой мениджър и мотивиращ ментор в Unique Estates и на Красимир Джамбазов, под чието ръководство работя в New Estates сега. Благодарен съм и на всички останали колеги в компанията, защото всеки от тях е допринесъл с нещо за моето развитие и успехи през годините.

Какво Ви мотивира в работата и какви са целите, които си поставяте занапред?

Както казах, в работата ми с клиенти ме мотивира това да им бъда максимално полезен и те да са доволни. В ролята си на мениджър екип обаче поех ново предизвикателство. Амбициран съм да развивам хората, които ръководя и да им помагам в тяхното професионално и личностно израстване. Радвам се на техния прогрес и успехи и съм щастлив, че мога да ги напътствам и подкрепям.

Това са и нещата, които си поставям като цели – заедно да се докажем като един наистина успешен екип. Вярвам, че със своите доказани професионалисти, богато портфолио с премиум имоти и все повече доволни клиенти, New Estates ще се утвърди като лидер в сегмента ново строителство у нас!

Николай Ставрев грабна престижните награди „Консултант с най-голям оборот“ , „Консултант с най-голям брой сделки“ и „Customer Champion“ за 2022 г. на New Estates
Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване