Open House Days в нов комплекс със забележителна визия пред Акт 16 в кв. Витоша

New Estates ви кани на „Дни на отворените врати“ на 15-ти и 16-ти декември /петък и събота/ от 12:00 до 16:00 ч. в нов комплекс пред Акт 16 в квартал Витоша. Проектът е с красива, забележителна архитектурна визия, а цялостното му завършване предстои през първата половина на 2024г.

Новият комплекс в квартал Витоша е отличен избор за търсещите семейно жилище сред тишина, спокойствие, живописен пейзаж и прекрасни гледки към Витоша и града. Проектът предлага богат избор от 1-стайни, 2-стайни, 3-стайни и 4-стайни апартаменти с площ от 53 кв.м до 267 кв.м. Благодарение на високотехнологични решения, апартаментите в комплекса са проектирани без топлинни загуби, снабдени са със съвременни системи и инсталации, с индивидуална вентилация на баните и кухните. Жилищните кооперации са внимателно планирани без северно изложение.

Комплексът разполага с приветлив вход, луксозни общи части и подземен автомобилен паркинг с топла връзка. Живущите ще имат възможност да се възползват от частен фитнес и СПА. Предвидено е богато озеленяване със зони за отдих и слънчеви бани на покривното пространство, в съчетание с 360 градусови панорамни гледки.

✅ Етап на строителство: пред Акт 16
✅ Срок на завършване: 2024
✅ Цени от € 105 300 с ДДС

👋 Заповядайте на „Дни на отворените врати“ и се възползвайте от професионална консултация с екипа на New Estates. Нашите консултанти ще ви покажат всички свободни жилища в комплекса и ще ви помогнат да откриете новия си дом сред спокойна атмосфера и природна среда в квартал Витоша.


Очакваме ви!

🗓️ дата: 15-ти и 16-ти декември 2023 /петък и събота/
⏰ час: от 12:00 до 16:00 часа
📍 локация: кв. Витоша, София

📞 За повече информация и записване за лична презентация: 0889 100 700

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване