Емблематична мултифункционална сграда

От 272 192 € До 442 368 € С ДДС
Адрес:  София, Лозенец
ID на проект:  91
Тип имот:  Тристаен, Двустаен
Площ:  от 85.06 кв.м. до 138.24 кв.м.
Етажи:  7

Описание

Луксозната жилищна мултифункционална сграда се откроява както със запомнящия се силует, така и със своята функционалност и представителност на вътрешните си пространства. Целта е да се създаде иновативна сграда в духа на органичната архитектура с висок стандарт на обитаване, която пресъздава българските традиции по нов оригинален начин, като се използват иновативни и екологични архитектурни решения.

Новата сграда помещава главно луксозни жилища, но също така и офиси. Обитателите разполагат с обширен входен вестибюл и зони за обществено обслужване като полифункционална зала, клубен ресторант, СПА, плувен басейн и озеленени пространства. Сградата отговаря на трета категория – „жилищни и смесени сгради с високо застрояване; сгради и съоръжения за обществено обслужване с разгъната застроена площ над 5000 кв.м или с капацитет от 200 до 1000 места за посетители“.

Сградата се състои от два подземни нива, партер и седем надземни етажа. Обособени са и покривни градини. Обемно-пространственото решение е извършено на базата на центричност, която акцентира върху главния вход на сградата и представително фоайе.

В сградата са приложени авангардни технологии, като „double-skin” фасада със сериграфия на древни български орнаменти, вътрешен атриум с горно осветление, каменна проветряема фасада в хиперболоидна дъговидна форма, висок клас на топло- и звукоизолация. Използване на възобновяема енергия чрез система от термопомпи, които черпят геотермална енергия, както и предварително натегнати стоманобетонни конструкции над залата – система „Фрейсине“, уникални каменни колони, издялани от масивен варовик по 3D индивидуален проект, специално акустика и сценография на многофункционалната зала. Използвана е и облицовка от естествен камък и ефирна стъклена окачена фасада. Контрастът между плътните каменни елементи и стъклото подсилва монументалната визия на сградата.

Основни характеристики

Срок на завършване: 2016
Етап на завършеност: Акт 16
Тип имот: Тухла
Общ брой имоти: 3 апартамента
Състояние на имота: Ремонтиран
Паркиране: Паркомясто, Гараж
Фасада: Каменна проветряема фасада в хиперболоидна дъговидна форма; „double-skin” фасада, облицовка от естествен камък и ефирна стъклена окачена фасада
Изолация: Висок клас на топло- и звукоизолация
Отопление: Локално
Канализация: Централна
Режийни разходи: Включени в цената


Цена

Площ

сграда етаж площ (кв.м.) спални тип изложение цена (€) статус арх. план запитване
- 3 303 101 2 Тристаен 344 726 Свободен
- 3 304 138 2 Тристаен 442 368 Свободен
- 4 405 85 1 Двустаен 272 192 Свободен

Copyright © 2022 NEW ESTATES. All Right Reserved.