НачалоПроекти
Ексклузивен затворен комплекс в полите на Витоша

Ексклузивен затворен комплекс в полите на Витоша

Цена по запитване
Адрес:  София, Бояна
Налични имоти:  3 апартамента за продажба
ID на проект:  250
Тип имот:  4-стаен, 2-стаен
Площ:  от  кв.м. до  кв.м.
Етажи:  4

Oписание

Единственият по рода си затворен жилищен комплекс, разположен в полите на Витоша, с гледка към планината и светлините на града. Той съчетава в себе си съвременна архитектура, изпълнена с качествени и иновативни материали, нови технологии и прецизно планиране. Разположен е на естествен хълм с югозападно изложение, извисяващ се над околните сгради и разкриващ ненадмината панорамна гледка към София и планината. Комплексът предоставя уют, комфорт и качествена среда за живот, постигнати на базата на най-високи международни стандарти. Той е композиция от две четириетажни сгради с двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, както и два пентхауса. Вдъхновяващата архитектура залага на съчетанието от своеобразни правоъгълни отвори към гледките чрез лоджиите, допълнено с цветни акценти от елементи с дървесен ефект. Своеобразна плътна козирка, тип „Крило“ и акценти от зелени стени, завършват композицията на последния етаж. Козирките покриват големи панорамни тераси, предвидени с двоен под. Комфортът на обитаване се допълва от частно парково пространство, създаващо емоционално усещане за хармония и сигурност. На разположение на живущите в комплекса ще е фитнес от висок клас с всички необходими уреди за пълноценна тренировки и частен клуб ресторант, който ще предлага селектирано меню от ястия. Проектът осигурява на своите жители изключително високо ниво на сигурност с жива охрана, видео наблюдение и 24-часов контрол на достъпа. Паркирането е заложено да бъде изцяло в подземна инфраструктура, с мисъл да не се нарушава спокойствието и комфорта на обитателите.

прочетете повече

Oсновни характеристики

асансьор
гараж
с паркомясто
портиер / Охрана
Локално

Всички имоти

сграда етаж площ (кв.м.) спални тип изложение цена (€) статус арх. план запитване
4 605.86 кв.м. 0 4-стаен С Цена по запитване Свободен
0 303.73 кв.м. 0 4-стаен И Цена по запитване Свободен
3 119.58 кв.м. 0 2-стаен С Цена по запитване Свободен
Дора Керемедчиева
Дора Керемидчиева
Акаунт Мениджър
повече за мен →моите предложения →
запитване

Ексклузивен затворен комплекс в полите на Витоша

Адрес:

 София , Бояна

ID на проект:

 250
Дора Керемидчиева
Акаунт Мениджър
повече за мен →

АБОНАМЕНТ ЗА БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи пазарни анализи, ексклузивни предложения и актуални новини за ново строителство.
Copyright © 2022 New Estates. Всички права запазени
crossarrow-downarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram