Никола Рашков – нов колега в екипа на New Estates

Представяме Ви Никола Рашков, който наскоро се присъедини към търговския екип на компанията. Той ще работи като консултант под ръководството на Иван Козаров, акаунт мениджър в New Estates.

Никола е с бакалавърска степен по „Антропология“, специалност „Местно самоуправление и регионално развитие“, и магистърска по „Културен туризъм“ от Нов Български университет, София. Има над десет години опит в сферата на недвижимите имоти, четири от които като брокер в Имотека. Във времето Никола развива своите търговски умения и разширява портфолиото си от доволни клиенти, като печели тяхното доверие и получава множество препоръки. Впоследствие той е повишен на позиция мениджър на екип.

В професията харесва свободата да управлява своето време и ангажименти, както и предизвикателството да преодолява различните интересни казуси, пред които работата го изправя всекидневно. Избира New Estates като място, където да се развива професионално, заради чудесните впечатления, които има от контакта си с колеги от екипа, както и нивото и качеството на услугата, която компанията предлага.

За да е успешен един консултант на недвижими имоти, според Никола, той трябва да подхожда индивидуално към всеки клиент и казус, да вложи много усилия, постоянство и да има търпение, защото резултатите не винаги се постигат бързо. Важно за него при общуването му с неговите клиенти е да бъде открит, коректен и да защитава интереса им.

В свободното си време Никола обича да чете предимно литература, свързана с теми като психология и социология, както и да се среща с приятели.

Добре дошъл в екипа, Никола!

Контактна форма

Запитване