Условия за ползване

“ Ню дивелъпмънт естейтс ” ООД предлага съдържанието на този уеб сайт (сайта) при спазване на настоящите Правила за ползване (Правилата). “ Ню дивелъпмънт естейтс“ ООД си запазва правото да променя Правилата по всяко време и без предупреждение, като променените влизат в сила незабавно след публикуването им в сайта. С ползването на сайта Вие се съгласявате и обвързвате с условията, описани тук.

Ако не сте съгласни с Правилата, трябва да напуснете сайта.

Конфиденциалност

Моля, запознайте се с нашата политика за конфиденциалност и получете повече информация относно използването на лична информация, която ни предоставяте.

Връзки към този сайт

Забранено е създаването на връзки към сайта без изричното съгласие на “ Ню дивелъпмънт естейтс ” ООД. Връзките към него не трябва да използват техники, които да представят съдържанието му като свързано с Вашата организация. Забранено е вмъкването на лого или друг знак на търговска марка като част от връзка към този сайт без изричното писмено съгласие на ”Ню дивелъпмънт естейтс ” ООД.

За запитвания: callcenter@ues.bg

Съдържание на сайта

Съдържанието и функционалността на сайта (включително текстове, графики, лога, икони, изображения, както и тяхната подредба) се притежават изключително от “ Ню дивелъпмънт естейтс ” ООД. Всички права са запазени, освен ако не са изрично преотстъпени от “ Ню дивелъпмънт естейтс  ” ООД.

Разрешено е отпечатването и съхраняването на едно копие на съдържанието и функционалността на този сайт върху един компютър, единствено и само за вътрешна употреба, при условие, че съдържанието не се изменя по никакъв начин и всички бележки за авторски права и собственост на сайта бъдат запазени. Забранено е всяко друго копиране, изменение, възпроизвеждане и разпространение на информацията от сайта, независимо за какви цели.

Забранено е копирането, изменянето, качването, свалянето, показването на трети лица с търговска цел или разпространението на код или съдържание от сайта без изричното съгласие на “ Ню дивелъпмънт естейтс ” ООД. Информацията на сайта може да бъде неточна или остаряла по отношение на цени и описания на имоти. “ Ню дивелъпмънт естейтс ” ООД може да променя всякаква информация на този сайт по всяко време без предупреждение.

* Сайтът използва визии за блога от платформите freepik.com, https://pixabay.com/, https://www.pexels.com/, https://unsplash.com/, https://stocksnap.io/, https://www.lifeofpix.com/, https://kaboompics.com/, https://www.freeimages.com/, и от други платформи, при условие че съдържанието от тях не се ползва от защита като авторско или друго сродно право.

Отговорност

“ Ню дивелъпмънт естейтс ” ООД не поема никаква отговорност за точността, изчерпателността и полезността на съдържанието на сайта или всякаква информация, публикувана на свързани сайтове, или предлагана от трети лица.

“ Ню дивелъпмънт естейтс ” ООД не поема отговорност за непреки, случайни или други вреди, предизвикани от или по някакъв начин свързани с употреба на информация от сайта.

N NEW ESTATES и W NEW ESTATES, и техните производни марки, индивидуализирани в различни цветове,  са търговски марки на “Ню дивелъпмънт естейтс” ООД. Никаква информация от сайта не може да бъде възпроизвеждана в публични издания (вестници, уеб сайтове или други) с цел реклама, промотиране, информиране или повлияване на трети лица.

Информация от трети лица

“ Ню дивелъпмънт естейтс ” ООД приканва да не се изпраща лична или друга конфиденциална информация извън събираната в съответствие с нашата Политика за защита на личните данни. Всяка такава информация ще бъде смятана за неконфиденциална. Отговорността на “ Ню дивелъпмънт естейтс ” ООД относно нашите продукти и услуги се определя изцяло от конкретните споразумения, с които те се предлагат. Възможно е да предлагаме връзки към съдържание или уеб сайтове на трети лица. В този случай ние не носим отговорност за тях, като за ползването на всеки отделен сайт/съдържание важат собствените му Правила.

Dubai property show 27-28.01.2023 / Sofia, 10 Oborishte str.

pop-up-Newsletter
Popup Newsletter site New Estates (#20)
Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване