Начало
За нас
New Estates е новосъздадена компания, специализирана в продажбите на имоти ново строителство, консултантски услуги и пазарни анализи, част от Realto Group. Холдингът е лидер в областта на недвижимите имоти в България с над 25 години опит. New Estates обслужва клиенти с интерес към новите проекти, които търсят възможност за вложение в бъдещето - инвестиционно или за собствени нужди.
Eкипът ни е създаден от професионалисти, тясно специализирани в планирането, проектирането, маркетинга и продажбите на жилищни сгради и комплекси. Нашият екип обслужва и консултира на професионално ниво и инвеститори.
New Estates си партнира с утвърдени имена в бранша, на база техния опит, финансови гаранции и качество на техните конструкции.
Стил, иновации и безупречно качество, индивидуален подход и доверие са корпоративните принципи, които следваме, за да отговорим на съвременните предизвикателства на пазара на недвижими имоти.

АБОНАМЕНТ ЗА БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи пазарни анализи, ексклузивни предложения и актуални новини за ново строителство.
Copyright © 2022 New Estates. Всички права запазени
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram