Услуги

New Estates e специализирана консултантска компания за имоти ново строителство в България. Отчитайки развитието на новото строителство през последните години, както и стремежът за по-добро и фокусирано обслужване на своите клиенти, ръководството на Unique Estates, взе решение за създаване на нова компания, която обслужва и консултира, както купувачите, така и инвеститорите на пазара на недвижими имоти. Благодарение на натрупания опит в луксозния сегмент и дългогодишното международно партньорство с най-големите глобални мрежи в сектора, новосформираният екип на New Estates, предоставя най-високо ниво обслужване на своите клиенти, индивидуален подход и конфиденциалност.
Нашите професионални консултанти ще работят изцяло във ваша полза. Ще ви предложат обосновани решения за увеличаване на вашата печалба, възможно най-ниски разходи и ще ви представят нови инвестиционни възможности.
Пълно съдействие от началото до реализирането на сделката и индивидуални решения спрямо Вашите нужди чрез предварително изготвяне на подробни пазарни и предпроектни проучвания и оценки на текущия пазар на недвижими имоти.

Нашите предимства

Опит

Над 25 год. опит в сектора

Управление продажби

Професионално управление на продажби

Международен опит

Богат опит в работата с международни клиенти

Анализи и проучвания

Пазарни анализи и проучвания

Маркетинг

Богат опит в изготвянето на маркетингови стратегии за проекти

Консултиране

Консултантски услуги

Dubai property show 27-28.01.2023 / Sofia, 10 Oborishte str.
Дни на отворените врати на елегантна сграда на ул. Тинтява 80 - 07-08.04.2023