Услуги за инвеститори

Пълно съдействие от началото до реализирането на сделката и индивидуални решения спрямо вашите нужди чрез предварително изготвяне на подробни пазарни и предпроектни проучвания и оценки на текущия пазар на недвижими имоти.

Експертно консултиране

Пълно съдействие от началото до реализирането на сделката и индивидуални решения спрямо Вашите нужди чрез предварително изготвяне на подробни пазарни и предпроектни проучвания и оценки на текущия пазар на недвижими имоти.

Продажби на имоти

Богата база данни, чрез която съвместно да открием правилните купувачи за Вашия имот. Лично отношение и добро познаване на клиентския профил и възможно най-оптимални срокове. Личен акаунт мениджър на Ваше разположение, който предоставя регулярни отчети.

Управление на имоти

Надежден партньор в управлението и поддръжката на имота, осъществяването на дълготрайно партньорство с доставчици на услуги. Контрол над спазването на всички установени стандарти между наемател и наемодател.

Маркетинг

Осигуряване на пълно комуникационно обслужване, което да позиционира проекта сред най-добрите и разпознаваеми такива на пазара на недвижими имоти. Изготвяне на план, дефиниране на похватите и отчитане на постигнатите резултати.

Юридически услуги

Предоставяне на правна помощ през целия процес, консултации по правни въпроси, подготовка на всички необходими документи, попадащи в обхвата на покупко-продажбата на имот. Проверка на всички съпътстващи реализирането на сделката документи и други юридически услуги.

Следпродажбено обслужване

Предоставяне на съдействие дори след изповядване на сделката. Запазване на контакт с клиента и оказване на пълно съдействие по всички въпроси, свързани с имота и неговото подобряване.
Dubai property show 27-28.01.2023 / Sofia, 10 Oborishte str.
Property show New Estates
Dubai property show 3 - 08-09.12.2023

✨София и/или Дубай

Заповядайте на Dubai Property Show #3 – третото издание на
едноименното ексклузивно
изложение за имоти на
New Estates и Unique Estates Dubai.

Запишете се тук за повече информация!

Очакваме ви!

📆 8-ми декември /петък/
📆 9-ти декември /събота/
⏰от 12:00 до 18:00 ч.
📍гр. София, ул. "Оборище" 10
✅Вход: свободен

📞 0889 100 700

Контактна форма

Запитване