Апартаменти в Младост ново строителство – топ предложения

Разгледайте какви са спецификите, предимствата и недостатъците на квартала, както и вълнуващи предложения за апартаменти ново строителство в Младост.

Общ преглед на квартал Младост

Квартал Младост се счита за един от най-бързо развиващите се и модерни квартали в София, особено след откриването на най-големия бизнес комплекс в Източна Европа – Бизнес парк София. Кварталът се намира в източната част на столицата и е разделен на 5 микрайона: Младост 1, Младост 1А, Младост 2, Младост 3 и Младост 4.Младост е вторият по брой население комплекс в столицата, като в него живеят над 100 000 жители.

Освен това, Младост е един от най-търсените и предпочитани квартали за покупка на имот или за наемане на жилище, като почти не се намира имот, който да се застои за по-дълго време непродаден или неотдаден, което прави Младост и отлична локация за покупка с инвестиционна цел.

Предимства на квартал Младост

Първоначално предвиден като периферен квартал на София, но след отварянето на най-големия офис парк на Балканите и поетапното пускане на четирите метростанции в квартала, Младост се оказва важен бизнес и транспортен хъб на столицата, като кварталът става и едно от местата с най-висока средна заплата на работещи в столицата. В Младост се помещават над 20 бизнес центъра, а близостта му с квартал Дружба осигурява и по-лесната връзка с международното летище в София.

Отлична инфраструктура

Кварталът има изключително добре развита транспортна инфраструктура. И е един от най-добре обезпечените софийски квартали по отношение на транспорта. Лесно достъпен е както с автомобил, така и с градски транспорт. Близостта му до ключови пътни артерии като Цариградско шосе и Околовръстното шосе улеснява достъпа и до други райони и квартали. През квартала преминават множество автобуси с номера 4, 76, 88, 111, 113, 213, 305, 306, 314 и 413, тролейбуси 5 и 8.

Благодарение на четирите метростанции, които обхващат до голяма степен отделните микрорайони, от Младост има директен достъп както до летището, така и до централните авто и жп гари на София.

Близост до заведения, търговски центрове, паркове, магазини

В отделните микрорайони на Младост има на разположение на живущите множество магазини, както от големи, добре познати вериги, така и много малки квартални магазинчета, кафенета, сладкарници, а два от най-големите шопинг-центрове в София – Ринг Мол и The Mall са разположени в двата му края.

Наличието на достатъчно училища и детски градини е основен приоритет за младите семейства с деца, които тепърва избират къде да живеят. Кварталът разполага с достатъчно учебни институции, както държавни, така и частни, което значително улеснява семействата с деца. На територията на Младост се намира например Американският колеж – едно от най-престижните училища в столицата.

Младост е един от кварталите в София, в които има множество здравни учреждения- болници, поликлиники, центрове за здравна грижа, както и така търсените педиатрични кабинети и специалисти за най-малките.

Междублоковите пространства са облагородени и озеленени, има много детски площадки, което е една от причината много млади семейства да търсят жилища в района.

Обновеният парк Въртопо е сгушен между кварталите Младост, Мусагеница, Дървеница и Малинова долина и е изключително подходящ за разходки и спортни дейности.

H3: Близост до Бизнес Парк

Както споменахме, в Младост се намира един от най-големите и развити бизнес паркове на територията на Източна Европа, което се отразява силно върху икономическото развитие на квартала като цяло. Това дава и допълнителни възможности за намиране на работно място за млади хора, за които професионалната реализация е от изключително голямо значение.

Недостатъци на квартал Младост

Отдалеченост от центъра

Кварталът все още се приема за сравнително отдалечен от централната градска част, което е неблагоприятен фактор при търсене на имот. Но за сметка на това, добрата инфраструктура, наличието на множество линии на градския транспорт, както и метрото, правят достигането до останалите части на София и до центъра изключително бързо и лесно.

Паркиране

Наличието на разнообразна работна среда в квартала неминуемо влияе и за повишения трафик и множество автомобили, което пък се подсилва от ограничените възможности за паркиране за живеещите в квартал Младост.

Задръствания

Както споменахме, бързото развитие на квартала го подлага на интензивен трафик, особено в пиковите часове на деня и допринася за повишаването на автомобилния поток. Ако на ежедневна база се придвижвате с автомобила си, може да срещнете проблеми със задръстванията, което влияе негативно върху качеството на живот.

Апартаменти в Младост ново строителство

Сградният фонд на района е предимно от панелно и високоетажно строителство, като в  квартала се намират и много офис сгради, както и складови бази. Тенденцията е да продължи изграждането на много нови такива.

В Младост има активно луксозно жилищно строителство, благодарение на голямото търсене от страна на млади семейства с желание за повишаване на стандарта си на живот.

Бизнес-парка, както и динамичното ново жилищно строителство в района променят до генерално облика на квартала и го превръщат в едно от най-предпочитаните места за живеене, бизнес или инвестиция.

Жилищна сграда в близост до Бизнес Парк Младост

Говорейки за добра инвестиция, New Estates има удоволствието да ви представи нова жилищна сграда, разположена в близост до Бизнес Парк София. Тази жилищна перла е създадена с идея за модерен и функционален дом- оптимално решение за съвременния градски живот. Комплексът се отличава с иновативен дизайн и модерна фасада, които придават уникална външност и атрактивност. За строежа му са предвидени висококачествени материали и съвременни технологии, които гарантират не само естетика и комфорт, но и дългосрочна издръжливост и ефективност. Тази сграда предлага идеалната комбинация от удобства за модерния градски начин на живот, като същевременно осигурява простор и функционалност в жилищните единици.

Проектът включва двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, търговски площи, ресторант и подземни гаражи. Aпapтaмeнтитe ca пpoeĸтиpaни c внимaниe ĸъм всеки детайл, създаването на yют, в изoбилиe oт ecтecтвeнa cвeтлинa. Πpoeĸтът пpeдлaгa нe caмo cтил и луксозни yдoбcтвa, нo cъщo тaĸa жизнeнo пpocтpaнcтвo, ĸoeтo ce aдaптиpa ĸъм нyждитe нa динaмичнaтa cpeдa.

Нова жилищна сграда от затворен тип, с АКТ 16, находяща се в Младост 2

New Estates представя на вашето внимание и една луксозна жилищна сграда, проектирана да бъде изпълнена по най-високите стандарти и технологии на съвременното жилищно строителство. Разположена е на изключително комуникативно място, в кв. Младост 2, като в близост се намират метростанция, супермаркети, детски градини, училища, като и Бизнес Парк София. Локацията на комплекса, близостта му до основна пътна артерия, както и добре развитата инфраструктура на района, предлагат всички необходими удобства на съвременния забързан начин на живот.

Създаден според последните архитектурни тенденции, модерната визия на сградата съчетава в себе си иновативност, функционалност и простор.

Помещенията във всеки един от апартаментите са много светли и дават усещане за пространство и топлината, необходима за всеки дом. Едно от многото предимства на проекта е гледка към емблематичната за София Витоша планина, която без значение от сезона е невероятно красива.

Парковото пространство около сградата е обилно озеленено, снабдено с автоматична напоителна система, парково осветление и алеи, за да могат живущите да се насладят на предимството на собствен охраняем двор и сигурна среда на живот. Сградата разполага със система за видеонаблюдение, изградена с DVR устройство и камери с възможност за нощно виждане, монтирани на всички подходи към сградата, подсигуряваща своите собственици.

Как New Estates могат да ви помогнат да закупите апартамент ново строителство в квартал Младост?

Отчитайки развитието на новото строителство през последните години, както и стремежът за по-добро и фокусирано обслужване на своите клиенти, ръководството на Unique Estates, взе решение за създаване на нова компания, която обслужва и консултира, както купувачите, така и инвеститорите на пазара на недвижими имоти. Благодарение на натрупания опит в луксозния сегмент и дългогодишното международно партньорство с най-голямата глобална мрежа в сектора, новосформираният екип на New Estates, предоставя най-високо ниво обслужване на своите клиенти, индивидуален подход и конфиденциалност.

Екипът обслужва и консултира на професионално ниво, както купувачи, така и инвеститори. Компанията си партнира с утвърдени имена в бранша, на база техния опит, финансови гаранции и качество на техните конструкции.

Стил, иновации и безупречно качество, индивидуален подход и доверие са корпоративните принципи, които следваме, за да отговорим на съвременните предизвикателства на пазара на недвижими имоти.

New Estates – Вашият надежден партньор за инвестиции в недвижими имоти. Ние сме тук за да Ви съдействаме в каквато и да е нужда – от търсене на мечтан дом до реализиране на имот. Нашият екип е готов да Ви консултира и да защитава Вашия интерес. Не се колебайте да се свържете с нас!

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване