Борис Колев – нов консултант в New Estates

Представяме ви Борис Колев, който се присъедини към търговския екип на компанията. Той ще работи като консултант под ръководството на Дора Керемидчиева, акаунт мениджър в New Estates.

Борис е с бакалавърска степен „Маркетинг и комуникации” от Международно висше бизнес училище, Ботевград. Той има над 3-годишен опит като брокер на недвижими имоти, специализирайки предимно в сегмент ново строителство. Кариерният му път преди това е свързан с мениджърски позиции в международни компании, опериращи в сферата на търговията у нас.

В професията консултант на недвижими имоти харесва динамиката и разнообразието в ежедневието, както и възможността сам да менажира времето си. New Estates го привлича като компания, която е част от утвърдени брандове като Unique Estates и Realto Group. Впечатлен е от високото ниво на предоставяната услуга, маркетинговата политика и разнообразните събития, които популяризират компанията и дават възможност за повече полезни контакти и успешни сделки. Оценява възможността да се учи от менторите и останалите професионалисти в екипа, както и това да се развива кариерно в рамките на New Estates.

В свободното си време Борис обича да спортува и да чете литература, свързана с личностното и професионалното му развитие.

Добре дошъл в екипа, Борис!

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване