Boyana Senses за всички сетива – предстоящ АКТ 16 август 2024

Теодор Илиев, управляващ партньор на бутиковата строително-инвестиционна компания Ultima Homes, част от AG Capital, представя една от най-модерните новостроящи се жилищни сгради в София.

„Boyana Senses e бутикова сграда с 27 уникални, нестандартни апартаменти, в които всичко е прецизно обмислено и изпълнено до най-малкия детайл. Сградата е на Акт 14, като предстои да бъде открита през август 2024 година.“ – Теодор Илиев

Какво бихте добавили към това представяне на Boyana Senses?

Сградата ни е ситуирана в полите на Витоша, на една от най-престижните и комуникативни улици в Бояна – ул. „Панорамен път“ 55. През април 2023 Boyana Senses получи акт 14 при 70% продадени жилища. Проектът ни печели доверие и с безкомпромисното строителство и взискателност.

Как ще бъде организирана средата около Boyana Senses?

Boyana Senses е заобиколена от собствена градина от 4000 кв.м. За нас е от ключово значение зеленината да заобикаля проекта и собствениците да усещат природата навсякъде около дома си. Обособихме зона за барбекю с голяма маса за хранене, пейки и детска площадка. Към всеки от 27-те апартамента са предвидени подземни гаражи и външни паркоместа. Със същото внимание подходихме и в проектирането на общите части – стилно изпълнени фоайета и в двата входа, свързани чрез стая за отдих с мека мебел и билярдна маса, като lounge зоната ще бъде осветена от skylight прозорец с площ от 30 кв.м. Планираме да управляваме целия проект в първата година след като сградата влезе в експлоатация, за да гарантираме разумен преход в собствеността с грижа към изграденото. В този период поддръжката на Boyana Senses ще е безплатна за собствениците.

Кои са предимствата на сградата?

Boyana Senses предоставя различен начин на живот, функционални споделени пространства в симбиоза с природата. Допълнително удобство е достъпът на повечето апартаменти до собствен двор и панорамна тераса. Мезонетите на партерния етаж са със собствени градини, а пентхаусите на последен етаж имат големи тераси с гледка към града. Двустайните ни апартаменти са идеален избор за тези, които купуват първото си самостоятелно жилище или осъществяват сделката с инвестиционна цел, а пентхаусите проектирахме специално за хората с по-социален начин на живот.

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване