Ден на отворените врати в нов елегантен жилищен комплекс с Акт 14 в кв. Изгрев

New Estates ви кани на „Ден на отворените врати“ в нов стилен и елегантен жилищен комплекс с Акт 14 на топ локация в кв. Изгрев. Очакваме ви на 18-ти ноември /събота/ от 11:00 до 16:00 ч. в мобилния ни офис на ул. „Тинтява“ № 80.

Комплексът предлага разнообразие от бутикови апартаменти с 1, 2 или 3 спални, с различна етажност и площ от 99 кв.м до 183 кв.м. Проектът разполага и с модерни офис пространства с площ от 268 кв.м до 764 кв.м, които ще бъдат обособени с отделни входове и собствена зона за паркиране.

На разположението на живущите в комплекса ще бъде изграден вътрешен парк с цветни алеи за разходка, а внимателно селектираните търговски площи на партерно ниво ще допринасят за цялостния комфорт както на собствениците, така и на ползвателите на офис площите. За максимално удобство, паркирането е решено с гаражи и паркоместа в 3 подземни нива.

✅ Етап на строителство: Акт 14

✅ Срок на завършване: 2025

✅ Цени от € 182 500 без ДДС

Стилният комплекс е вдъхновен от динамиката на града и разкрива прекрасни панорамни гледки над София и Витоша. Луксозните общи части, близостта на метростанция и удобен транспорт, в съчетание с бърз достъп до центъра на града и Борисова градина са само част от удобствата, които този модерен комплекс може да ви предложи.

👋 Заповядайте на „Ден на отворените врати“ и професионална консултация с екипа на New Estates. Възползвайте се от възможността да разгледате комплекса отблизо, както и да видите чудесните гледки от високо, които новият ви мечтан дом може да предложи.

Очакваме ви!

🗓️ дата: 18 ноември 2023 /събота/

⏰ час: от 11:00 до 16:00 часа

📍 локация: ул. „Тинтява“ №80, кв. Изгрев, София

📞 За повече информация и записване за лична презентация: 0889 100 700

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване