Димитър Агьотис – нов консултант в New Estates

Представяме Ви Димитър Агьотис, който се присъедини към търговския екип на компанията. Той ще работи като консултант под ръководството на Иван Козаров, акаунт мениджър в New Estates.

През последните 20 години Димитър живее и работи в Англия, Испания и Кипър. Първият му досег с брокерската професия е свързан с личните му инвестициите в недвижими имоти, които осъществява във времето. Навлизайки в спецификите на дейността, той решава да използва търговските си умения и опит, натрупан в различни индустрии, като се развива професионално в имотния бранш. През последните три години Димитър работи като консултант за един от ключовите инвеститори на пазара в България, специализирайки се в сегмент ново строителство.

New Estates го привлича като място, където може да се развива професионално. Щастлив е от възможността да продължи да работи с Иван Козаров, който е бил негов мениджър и на предишното му работно място. Впечатлен е от професионалистите в екипа и възможности за развитие в компанията.

Димитър владее пет езика и определя себе си като комуникативен и активен човек, с дарба на търговец. Винаги намира правилния подход към клиента и работи съвестно за постигане на удовлетворение за всички страни по една сделка. Харесва му динамиката и разнообразието в ежедневието на консултанта на недвижими имоти. Стреми се да предоставя високо ниво на обслужване и е мотивиран бързо да се докаже като един от успешните консултанти в екипа.

Свободното си време Димитър обича да прекарва със семейството си и да спортува.

Желаем му успех!

Димитър Агьотис  - консултант в New Estates
Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване