Простор, уют и общност. Неподвластен на времето стил.

Project location icon София, Симеоново
Project availability icon 12 свободни апартамента

Елегантен затворен комплекс за ценители

Project location icon София, Симеоново
Project availability icon 32 свободни апартамента

Copyright © 2022 NEW ESTATES. All Right Reserved.