Дни на отворените врати в квартал Кръстова вада на нов затворен комплекс

Заповядайте на Дни на отворените врати на 24 и 25 март 2023 г. на нов модерен комплекс в квартал Кръстова вада. Проектът ще ви предложи функционални апартаменти в модерна, градска среда, но в същото време ще ви предостави тишината и спокойствието, от които се нуждаете. Чистият въздух и непосредствена близост до планина Витоша превръщат комплекса в истински градски оазис.

Сградата е разположена на тиха вътрешноквартална улица с лесен достъп до булеварда и далеч от шума на трафика. Обградена от зеленина, тя притежава впечатляваща гледка на юг към планината. Комплексът предлага високо качество на живот, извън натоварения център на града, модерна визия, усещане за комфорт и уют, без компромис в качеството на строителството.

Проектът разполага с богат избор от апартаменти, разделени в няколко секции, с отделни входове, осигурявайки повече пространство и по- лесен достъп за живущите. Той е добър избор за търсещите сигурно вложение на средствата си. За тези, които искат спокойна и уютна среда за семейството си, както и перспектива за бъдещите поколения.

Очакваме ви:

24 март /петък/ – от 12:00 до 16:00 ч.

25 март /събота/ – от 10:00 до 14:00 ч.

Локация: София, кв. Кръстова вада, ул. „ген. Иван Колев“ 50 Б

За информация: 0889 100 700

Вижте повече за проекта ТУК

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване