Елиза Николаева – новото чаровно попълнение в екипа на New Estates

Представяме Ви Елиза Николаева, която наскоро се присъедини към търговския екип на компанията. Тя ще работи като консултант под ръководството на Дора Керемидчиева, акаунт мениджър в New Estates.

Елиза е с бакалавърска степен по „Управление на туризма“ от НБУ. Завършила е също специалност „Инспектор по обществено здраве“ в медицински колеж „Йорданка Филаретова“, София, като в момента учи „Детска психология“ във Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“. Тя има над 3 години опит в сферата на недвижимите имоти, част от които работейки в екипа на компания Адрес, част от Realto Group. След това, в продължение на седем месеца Елиза работи като консултант на недвижими имоти в Абу Даби, ОАЕ.

Като изключително комуникативен и динамичен млад човек, който умее да вниква лесно в хората, с които общува, тя вярва, че професията на брокер чудесно отговаря на нейните качества и темперамент. Истински обича работата си, като оценява свободата да управлява сама ангажиментите си, както и възможността да постига високи финансови резултати.

В общуването си с клиенти за Елиза е важно да бъде открита, честна и отворена в комуникацията, да намира правилния подход към всеки от тях. Според нея, за повечето хора покупката на един имот е изключително важна стъпка в техния живот, тъй като това ще бъде мястото, в което ще прекарват времето си и ще градят своето семейство. Затова тя се старае да вниква добре в техните нужди, да ги опознае и да намери онова жилище, които наистина да ги направи щастливи и удовлетворени.

Като свое лично качество, което вярва, че ще ѝ бъде от полза в работата като консултант на недвижими имоти занапред е търпението, на което опита в сферата я е научил. Търпението към клиента, към целия процес и всички етапи до приключването на една сделка, така че на финала всички да бъдат доволни от съвместната работа. Така във времето Елиза успява да спечели препоръката на много свои добре обслужени клиенти.

Избира New Estates, привлечена от възможността да бъде част от екип с доказани професионалисти в сферата, като нейния пряк мениджър Дора Керемидчиева. Оценява шанса, който има в компанията, да работи с портфолио от впечатляващи имоти. Чувства се изключително добре в екипа на New Estates, където среща млади, позитивни и стойностни хора, заради което ходи с удоволствие на работа.

В свободното си време Елиза чете литература, свързана с теми като Психология, Личностно развитие, Емоционална интелигентност, Астрология. Обича да се занимава с кулинария и градинарство, както и да прекарва време сред природата.

Добре дошла в екипа, Елиза!

Елиза Николаева – новото чаровно попълнение в екипа на New Estates
Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване