Габриела Караколева – нов колега в екипа на New Estates

Габриела Караколева се присъедини към професионалното семейство на компанията, заемайки позицията консултант. Тя ще бъде част от екипа на Иван Козаров, акаунт мениджър в New Estates.

Габриела е бакалавър по „Театър и творческо писане“ от Brunel University в Лондон, както и по „Актьорско майсторство за сцена“ от London school of dramatic art. Специализирала е също „Актьорско майсторство за кино“ в American academy of dramatic arts, Лос Анджелис. В продължение на две години работи като кастинг агент за компания в Лондон, след което решава да се върне в България и да се посвети на семейството си. Тук продължава образованието си и завършва магистратура „Детско-юношеска психология“ в Бургаски свободен университет. През последните 3 години създава и развива собствено студио за арт терапии с деца, където работи активно. Впоследствие стартира работа като Business developer в едно от водещите архитектурни студия у нас. В продължение на 2 години там успява да навлезе в спецификите на проектирането и изграждането на имоти, както и да опознае цялата техническа документация и комуникация около тези процеси.

Наскоро Габриела решава да се развива професионално като консултант на недвижими имоти. Сделки с нейни собствени жилища я срещат с експерти от екипа на Unique Estates и New Estates, което действа като финална искра, която я запалва по идеята да се развива кариерно в областта. Щастлива е, че има възможността да работи сред хора, които я вдъхновяват, за компания, която предоставя най-високо качество на услугата у нас. Споделя, че за нея е важно да работи в среда, в която има добър пример и може да се учи от колегите си. Ето защо в New Estates се чувства мотивирана и идва с удоволствие на работа. Харесват ѝ предизвикателствата и динамиката в работата и усеща, че именно това е мястото, където показва своите силни страни и може да надскача себе си всеки ден, доказвайки се като успешен професионалист.

Габриела споделя, че самите сделки с недвижими имоти, независимо дали са с цел инвестиция или придобиване на собствен дом, винаги са я интригували. Интересен ѝ е целият процес по намирането на правилния имот или реализацията на конкретен проект, така че всички страни по договора да са максимално удовлетворени от резултата. Следи активно пазара в България, както и причините, които правят покупките на недвижими имоти най-правилната и сигурна инвестиция днес.

За да е успешен един брокер на недвижими имоти, според нея, той трябва да е търпелив, последователен, адаптивен и отдаден на работата си. Вярва, че натрупаните знания, нейната развита комуникативност и опит в общуването ѝ с хора ще ѝ бъдат от полза на новата позиция.

В свободното си време Габриела обича да слуша музика, в която намира смисъл, и която я зарежда, като често ходи на различни концерти. Харесва ѝ да пътува и опознава различни култури и народи по света, както и да прекарва време в планината. Голяма част от времето си Габриела посвещава на своето дете и семейство.

Добре дошла в екипа, Габриела!

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване