Бутикова сграда до Военномедицинска академия, кв. Хиподрума

Цена по запитване

Адрес: 

София, Хиподрума

ID на проект: 

552

Тип имот: 

Сграда

Етажи: 

6

Описание

Новострояща се бутикова сграда с АКТ 14, намираща се на предпочитана локация - до Военно-медицинска академия. Архитектурният проект е с модерна визия, като за изпълнението са използвани висок клас материали и технологии. Сградата ще разполага с общо с 10 апартамента с по една, две или три спални - четиристаен апартамент със собствен двор на партерно ниво, мезонет на етаж 5 и 6, търговско помещение и 12 подземни паркоместа. Изпълнението на проекта е от монолитна без редова конструкция, с 25 см. вътрешни преградни стени, вентилируема фасада, последно поколение алуминиеви профили, троен стъклопакет с прекъснат термо мост, блиндирани входни врати и асансьор 'Орона'. Отопление е предвидено на ТЕЦ. Очакван АКТ 16 - юни 2023 г.

Описание

Новострояща се бутикова сграда с АКТ 14, намираща се на предпочитана локация – до Военно-медицинска академия. Архитектурният проект е с модерна визия, като за изпълнението са използвани висок клас материали и технологии. Сградата ще разполага с общо с 10 апартамента с по една, две или три спални – четиристаен апартамент със собствен двор на партерно ниво, мезонет на етаж 5 и 6, търговско помещение и 12 подземни паркоместа. Изпълнението на проекта е от монолитна без редова конструкция, с 25 см. вътрешни преградни стени, вентилируема фасада, последно поколение алуминиеви профили, троен стъклопакет с прекъснат термо мост, блиндирани входни врати и асансьор ‘Орона’. Отопление е предвидено на ТЕЦ. Очакван АКТ 16 – юни 2023 г.

Основни характеристики

Срок на завършване: 2023
Етап на завършеност: Акт 14
Паркиране: Гараж, Паркомясто
Фасада: Вентилируеми фасади и изолация от каширана минерална вата с дебелина 14 см.
Дограма: Последно поколение алуминиеви профили - троен стъклопакет с прекъснат термо мост и с цвят на профилите по RAL 7016.
Изолация: Зидарията се предвижда да бъде изпълнена с тухла на фирма Winerberger с дебелина от 25см. Вътрешните преградни стени в апартаментите са с тухла с дебелина от 12см, като стените между съседните апартаменти са 25,5 см с допълнителна звукоизолация.
Отопление: ТЕЦ
Канализация: изпълнена от немски полипропиленови тръби Мастер 3 на ПАЙП Систем
Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване