New Estates представя Dubai Property Show 3

Заповядайте на Dubai Property Show 3 – третото издание на едноименното ексклузивно изложение за имоти на New Estates и Unique Estates Dubai.

New Estates и Unique Estates Dubai предлагат изключителна възможност за българските клиенти да се докоснат до пазара на луксозни и инвестиционни имоти в най-бързо разрастващата се световна дестинация и да се запознаят с ексклузивните проекти ново строителство в град София. В новото издание на Dubai Property Show лидерът в луксозния сегмент на българския пазар на недвижими имоти – Unique Estates, представя и новия си партньор в Обединените Арабски Емирства – Savoir Privé Properties.

В рамките на изложението нашият екип от професионалисти ще бъде на разположение, за да предостави експертни съвети и насоки как да инвестирате в имоти с висока доходност в престижния международен бизнес център Дубай, както и начини да защитите спестяванията си от инфлацията в България.

Имотният пазар в Дубай за третото тримесечие на 2023 г. впечатлява с драстичен скок на сделките и е показателен за нарастващата и трайна привлекателност на мегаполиса като глобална гореща точка за инвестиция в недвижими имоти и водещ пазар на луксозни имоти в света. Посетителите на изложението ще имат възможност да разгледат подбрана селекция от първокласни проекти и домове на бъдещето и да добият представа за многобройните предимства на инвестирането в имот, включително доходност от наем от 6-10%, от краткосрочен наем 13%, 0% ДДС върху жилищните имоти, гъвкави възможности за плащане и благоприятна социална среда.

Очакват ви специални предложения за инвестиция в имот или ново жилище, както и подбрани ексклузивни проекти ново строителство в град София, а актуалните тенденции на жилищния пазар ще бъдат представени от екипа на New Estates – специализираната компания за продажба на ново строителство жилищни имоти, цялостна реализация на ексклузивни проекти, консултантски услуги и пазарни анализи в сферата на недвижимите имоти.

За всички гости на Dubai Property Show 3 ще бъдат предоставени съвети за кредитиране, лично банкиране и персонализирани финансови услуги от D Bank, а партньорите ни от TECHNOGYM ще представят ексклузивен фитнес уред за дома от най-висок клас.

Дата: 8-ми и 9-ти декември 2023

Час: от 12:00 до 18:00 ч.

Локация: гр. София, ул. „Оборище“ 10

Очакваме ви!

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване