Ново строителство Манастирски ливади – 4 интересни предложения

Когато става въпрос за покупка на имот, то интересът както на купувачите, така и на инвеститорите е насочен към определени райони. Южните и югоизточните квартали на София са едни от най-търсените и желани за покупка в столицата. Причини за това обикновено откриваме в няколко водещи фактора – спокойствието, по-благоприятна среда и близостта до природата, както и модерността в строителството на нови строителни проекти, характеризиращи се с ниско строителство.

Най-предпочитани към момента квартали в столицата са Манастирски ливади, Малинова долина и Кръстова вада, все новоизграждащи се квартали, където се наблюдава интензивно предлагане на жилищни проекти и купувачите имат възможност да избират от качествени луксозни обекти.

Ако сте в търсене на апартамент ново строителство в квартал Манастирски ливади, може да научите повече за него тук!

Апартаменти ново строителство в София

Все по-голям дял от купувачите на пазара на недвижими имоти предпочитат да вложат средствата си в закупуването на новопостроено жилище, а мотивът за това може да бъде открит в основните предимства на този тип имоти. На първо място сградите ново строителство се отличават с модерния си дизайн и архитектура, което се оказва водеща характеристика за мнозина при избора им на нов дом. Друго тяхно водещо предимство е дългият им експлоатационен период и високото качество на използваните в процеса на строителство материали, което несъмнено дава допълнителна сигурност на собствениците на жилището.

Цените на жилища ново строителство са по-високи е от тези на старите сгради, но се смята, че новото строителство е много по-устойчива инвестиция, тъй като качеството ще продължи да повишава цената. У нас интересът към новото строителство се повишава, като купувачите, както вече споменахме се интересуват от имоти в периферията на столицата, в близост до природата, но също така, решаваща за крайния избор на търсещите имоти ново строителство, е възможността за лесен достъп до централната градска част.

Какво е предимството на жилищен квартал Манастирски ливади?

Разположен в непосредствена близост до природен парк Витоша, Манастирски ливади е сред сравнително наскоро оформилите се столични квартали и един от най-перспективните, който се радва на голям интерес от страна на купувачи и наематели. Манастирски ливади – Изток се намира в най-южната част от София, в полите на Витоша. На запад граничи с бул. България, на север с ул. Тодор Каблешков, на изток с кв. Кръстова вада, а на юг с Околовръстния път.

Безспорно предимство на района е бързата връзка с центъра на столицата посредством бул. България, както и спокойствието и чистия въздух на Витоша. Манастирски ливади е добре обезпечен от към градски транспорт. На разположение са автобуси линии 64, 65, 73, 74, 76, 111, 204, 304, трамвай 7, както и тролейбуси 2, 8 и 9. Поради удобството от преминаващите транспортни средства, осигуряващи бърз достъп до централните части на столицата и до южната дъга на околовръстното, като предпочитана зона за живеене се очертава районът около бул. България. Основните предимствата в разположението на квартала е съседството с престижните южни квартали и наличието на училища и детски градини, които макар извън очертанията на Манастирски ливади, остават на близка дистанция. Несравнимо удобство е трамвайната линия, която не се влияе от трафика, поради своята независим от пътното движение маршрут.

На територията на му е разположен и „България МОЛ“, който предлага на живущите в района достъп до множество търговски обекти, кино зали и места за забавление – както за деца, така и за възрастни. В квартала също така са налични и няколко от големите хранителни вериги, на пешеходно разстояние една от друга. Друго предимство е и пазарът Борово, където могат да бъдат закупени пресни плодове и зеленчуци, както и  други типични за българското домакинство храни. В Манастирски ливади има също така салони за красота, фитнес зали, офис на куриерска фирма, медицински центрове и лечебни заведения.

Кварталът се явява притегателен център предимно за млади хора и семейства.

В Манастирски ливади се предлага изцяло ново строителство, в което се използват висококачествените материали, като се съчетават доказаните във времето технологии от традиционното строителство с най-новите и модерни промени и нововъведения. Използват се и електронни инструменти, с които по-лесно се постига прецизност и се обръща голямо внимание на всеки един детайл.

Кварталът е застроен с еднофамилни къщи със собствени дворове, нови жилищни кооперации и луксозни комплекси от затворен тип с ограничен достъп. Тук се намират някои от най-модерните бизнес сгради в Столицата като „Bellissimo”, „Astra” и „Мишел”.

4 интересни предложения за имоти ново строителство в Манастирски ливади

Сградите ново строителство в квартал Манастирски ливади са проектирани по начин, по който да отговарят оптимално на променящите се критерии, нужди и предпочитания на днешните купувачите. Тези проекти предлагат широка гама от възможности за жилищно настаняване- от едностайни до многостайни стилни апартаменти, като отново акцентът е поставен върху съвременна архитектура, функционално разпределение и висококачествени строителни материали.

Елегантна сграда в Манастирски ливади

Както споменахме, новото строителство съчетава в себе си качество, сигурност, модерна архитектура, стил и функционалност. Всичко тези характеристики са идеално вплетени в Елегантна жилищна сграда, състояща се от 32 светли и просторни двустайни и тристайни апартаменти. Сградата се отличава с елегантна архитектура, изчистени линии и висококачествени материали. Локацията на проекта дава бърз и удобен достъп до Южен парк, Околовръстен път и центъра на града. Тези великолепни жилища са изключително подходящи както за инвестиция, поради добрата си локация, така и за живеене.

Функционална сграда в Манастирски ливади

Апартаментите в комплекси с контролиран достъп са луксозни, отговарящи на всички изисквания за високотехнологични и същевременно уютни домове, както за един обитател, така и за многочленно семейство, според нуждите и предпочитанията на купувачите.

Изчистени, светли и просторни общи части с практична мебелировка, допринасяща за високия клас на цялостната концепция за луксозен живот.

Такава е луксозната многофункционална сграда, намираща се в комуникативната и престижна част на бул. „България“. Сградата се отличава с модерна визия на екстериора и интериора, с разнообразни архитектурни разпределения и с високо технологично оборудване. Тази красива сграда предлага отлична възможност за ползване на обектите, както за офиси, така и за живеене. Отличава се с модерна фасада, просторно, луксозно и озеленено фоайе с естествена светлина, рецепция и кът с мека мебел за престой. Освен това, има голямо емпоре с два панорамни асансьора OTIS, преминаващо през всички етажи, осветено от покрива със стъклен оберлихт. Проектът ще разполага с видео-домофонна система, контролиран достъп, видеонаблюдение на отделни зони и дворно пространство. Подземеният паркинг е снабден с иновативни гаражни врати със секционна електроника за разчитане на регистрационните номера и механизъм за автоматично отваряне. Всичко това ще предостави на бъдещите обитатели на сградата комфорт, представителност, сигурност и лукс. Ексклузивни по рода си за София ще са и пентхаусите на последните два етажа на сградата, със самостоятелен панорамен асансьор, фоайе за изчакване със спиращи дъха гледки. 

Модерна сграда в Манастирски ливади

Комплексът от затворен тип, разположен в Манастирски ливади, е с обособена зона за отдих и зелени площи, като достъпът до вътрешния двор е контролиран и ограничен. Сградата разполага с подземен паркинг на две нива с паркоместа и гаражи, като техният брой е съобразен с броя на апартаментите. Достъпът до комплекса до отделните входове, асансьорите, както и част от паркоместата са съобразени с нуждите на хората с увреждания. Предлаганите апартаменти са обособени в четири входа, като на всеки етаж има между три и шест жилища с цел запазване на максимална самостоятелност, тишина и спокойствие. Разпределенията им са с от две до четири спални, като всяко жилище е с входно антре с достъп до всяка стая, складово помещение и тераса, разкриваща красиви гледки. При изграждането на комплекса са заложени всички принципи за качествено ново строителство. 

Сграда с модерен облик за вълнуващ живот

99 апартамента от най-висок клас се изграждат в Сграда с модерен облик за един по-вълнуващ живот! Сградата се отличава със своята съвременна архитектура, и  притежава изключително удобно местоположение, в непосредствена близост до центъра на София, както и природен парк „Витоша“, Околовръстен път и изходите на града. Спокойната атмосфера в квартала благоприятства за пълноценен градски живот, а вълнуващите панорамни гледки към планината и над София, допълват домашната идилия. Сградата предлага богат избор от апартаменти, които са удобни, функционални и луксозни. В проекта е включено изграждане на двор със зелени площи и място за отдих.

Как можем да Ви помогнем да намерите имоти ново строителство в кв. Манастирски ливади?

New Estates е специализирана компания за продажба на ново строителство жилищни имоти, цялостна реализация на ексклузивни проекти, консултантски услуги и пазарни анализи в сферата на недвижимите имоти. Тя е част от портфолиото на Realto Group, холдинг – лидер в областта на недвижимите имоти в България с над 25 години опит.

Отчитайки развитието на новото строителство през последните години, както и стремежът за по-добро и фокусирано обслужване на своите клиенти, ръководството на Unique Estates, взе решение за създаване на нова компания, която обслужва и консултира, както купувачите, така и инвеститорите на пазара на недвижими имоти. Благодарение на натрупания опит в луксозния сегмент и дългогодишното международно партньорство с най-голямата глобална мрежа в сектора, новосформираният екип на New Estates, предоставя най-високо ниво обслужване на своите клиенти, индивидуален подход и конфиденциалност.

Екипът обслужва и консултира на професионално ниво, както купувачи, така и инвеститори. Компанията си партнира с утвърдени имена в бранша, на база техния опит, финансови гаранции и качество на техните конструкции.

Стил, иновации и безупречно качество, индивидуален подход и доверие са корпоративните принципи, които следваме, за да отговорим на съвременните предизвикателства на пазара на недвижими имоти.

New Estates – Вашият надежден партньор за инвестиции в недвижими имоти. Ние сме тук за да Ви съдействаме в каквато и да е нужда – от търсене на мечтан дом до реализиране на имот. Нашият екип е готов да Ви консултира и да защитава Вашия интерес. Не се колебайте да се свържете с нас!

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване