Open House Day в Бояна – Умни домове в smart комплекс пред АКТ 15

New Estates ви кани на „Ден на отворените врати“ в жилищен комплекс от ново поколение в квартал Бояна. Новият проект е с отличителни характеристики, които съчетават усещане за балансиран начин на живот и удобството на модерни технологии, вградени в жилищните пространства.

Комплексът е на етап от строителство пред Акт 15 и се състои от няколко сгради, заобиколени от красиви междублокови  пространства, детски площадки и много зеленина. Благодарение на атрактивната си локация, жителите могат да се наслаждават на чист планински въздух и красиви, слънчеви гледки към градския пейзаж и Витоша планина.

✅ Етап на строителство: пред Акт 15

✅ Срок на завършване: 2024

✅ Цени от: € 122 144 без ДДС

Апартаментите в отделните сгради разполагат с от 1 до 3 спални и площ от 76 кв.м до 244 кв.м. Всички те са проектирани с вградени Smart Home технологии, които можете да управлявате директно от телефона си.

Комплексът е с естетична архитектура, добре планиран и с удобни разпределения както на апартаментите, така и на общите пространства. Проектът е дело на небезизвестни архитекти, доказали стила и качеството на работата си с някои от най-модерните и красиви сгради в София.

👋 Заповядайте на „Ден на отворените врати“ и разгледайте всички свободни за продажба жилища в комплекса. Нашите консултанти ще ви посрещнат на точната локация след предварително уговорен час на посочения телефон, за да ви помогнат в избора на вашия нов умен дом!

Очакваме ви!

📆 Дата: 17 февруари 2024 /събота/ 

⏰ Час: от 11:00 до 15:00 ч.

📍 Локация: гр. София, кв. Бояна

📞 За повече информация и записване за лична презентация: 0889 100 700

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване