Open House Days в нов Smart комплекс пред АКТ 15 в квартал Бояна

Умна инвестиция в балансиран начин на живот и технологии от последно поколение! 🏡📲


New Estates ви кани на Дни на отворените врати в нов жилищен комплекс в квартал Бояна с отличителни характеристики. Комплексът е прецизно планиран с 8 сгради, заобиколени от красиви междублокови пространства, детски площадки и много зеленина, за да осигури максимален комфорт и удобен живот на своите жители. Апартаментите в комплекса са проектирани с вградени технологии за Smart Home системи, които можете да управлявате директно от телефона си и разполагат с от 1 до 3 спални.


Благодарение на удобната си локация, над резиденция „Бояна“ и в непосредствена близост до бул. „България“ и Околовръстен път, местоположението на комплекса осигурява директен достъп до града, като същевременно позволява да живеете в район с чист въздух, близо до планината.

В момента комплексът е в етап на строителство АКТ 14, а съвсем скоро ще се сдобие с АКТ 15. Побързайте и се възползвайте от атрактивните цени!

👋🏢 Заповядайте на Дни на отворените врати и се убедете сами в предимствата на проекта! Нашите консултанти ще ви посрещнат на точната локация след предварително записан час по телефона.

Очакваме ви:

📆 29 септември 2023 /петък/ – от 12:00 до 16:00 ч.
📆 30 септември 2023 /събота/ – от 11:00 до 15:00 ч.

📍 Локация: гр. София, кв. Бояна
📞 За повече информация и записване за лична презентация: 0889 100 700

Повече за проекта вижте тук: 👉 Нов SMART комплекс в кв. Бояна

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване