Open House Days в нова бутикова сграда в квартал Бояна

New Estates ви кани на „Дни на отворените врати“ в нова бутикова сграда, която обещава да завладее душата и сетивата ви! Модерният проект е разположен в квартал Бояна и се гордее с красивите си и величествени гледки към града и Витоша планина. В сградата ще откриете разнообразие от луксозни апартаменти и пентхауси с от 1 до 3 спални и площ от 68 кв.м до 158 кв.м. Всеки един имот разполага с двор или панорамна тераса.

Благодарение на добре обмисленото разположение, до апартаментите достига необходимото количество пряка слънчева светлина, а през следобедните часове жителите могат да се наслаждават на приятна сянка от боровата гора в задната част на сградата. За максимално удобство, сградата е проектирана с два входа, с луксозни общи части, уединена градина със зона за отдих, барбекю и детска площадка. Дворът ще бъде озеленен с вековни дървета, които допълнително ще облагородяват планинския въздух. Предвидени са видеонаблюдение и контролиран достъп за външни лица, както и две или повече подземни паркоместа към всеки апартамент.

Open House Days в нова бутикова сграда в квартал Бояна

✅ Етап на завършеност: Акт 14

✅ Срок на завършване: 2024

✅ Цени от  € 160 000 с ДДС

🏢 👋 Заповядайте на „Дни на отворените врати“ и се убедете сами в предимствата на проекта! Нашите консултанти ще ви посрещнат на точната локация след предварително записан час по телефона.

Очакваме ви:

📆 13-ти октомври 2023 /петък/ – от 12:00 до 16:00 ч.

📆 14-ти октомври 2023 /събота/ – от 11:00 до 15:00 ч.

📍  Локация: гр. София, кв. Бояна

📞 За повече информация и записване за лична презентация: 0889 100 700

Open House Days в нова бутикова сграда в квартал Бояна
Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване