Open House Week в луксозна мултифункционална сграда с Акт 16 в кв. Кръстова вада

New Estates ви кани на „Седмица на отворените врати“ от 12-ти до 17-ти февруари, от 10:00 до 16:00 ч. в луксозна, мултифункционална сграда с Акт 16 в кв. Кръстова вада.

Новият елегантен проект съчетава модерен дизайн, стил, комфорт и функционалност. Със своята отлична локация на бул. „Черни връх“, предлага бърз и лесен достъп до централните пътни артерии, посредством автомобил или удобен градски транспорт.

Сградата е проектирана на 15 наземни етажа, като в тях са разпределени 61 апартамента, 3 офисни етажа и 27 складови пространства, както и два подземни етажа, в които са поместени 145 паркоместа. Проектът предлага просторни, луксозни 3-стайни и 4-стайни апартаменти, със светли помещения и 360 градусови гледки към Витоша и града, с площ от 110 кв.м до 228 кв.м.

За удобство на обитателите са предвидени две отделни фоайета, разделящи офисната от жилищна част, с две стълбищни клетки и четири пътнически асансьора. Офисните етажи са проектирани на принципа на свободно планируемо пространство (open space). Всеки офис е с индивидуална квадратура и ще бъде завършен според изискванията и нуждите на новия си собственик. Освен с безкомпромисното качество на строителство, с енергоефективни и екологични материали и технологии, проектът разполага с още предимства, като Smart достъп с лицево разпознаване до сградата и паркинга,  24/7 видеонаблюдение, денонощна охрана и противопожарна система на всички етажи.

✅ Етап на строителство: Акт 16

✅ Цени от € 221 500 без ДДС

👋 Заповядайте на „Седмица на отворените врати“ и се възползвайте от професионална консултация с екипа на New Estates. Нашите консултанти ще ви покажат всички свободни жилища и офиси в сградата и ще ви помогнат да откриете новия си луксозен дом или елегантно офис пространство в един от най-перспективните райони на София – кв. Кръстова вада.

Очакваме ви!

🗓️ дата: от 12-ти до 17-ти февруари 2024г.

⏰ час: от 10:00 до 16:00 часа

📍 локация: кв. Кръстова вада, София

📞 За повече информация и записване за лична презентация: 0889 100 700

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване