Поля Тодорова – нов консултант в екипа на New Estates

Поля Тодорова е новото попълнение в търговския екип на компанията. Тя ще работи под ръководството на Николай Ставрев, мениджър екип в New Estates.

Поля е с бакалавърска степен по „Международни икономически отношения“ от Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“ и магистърска по „Право“ от Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“. Преди да се присъедини към екипа на New Estates, тя има 2 години опит в сферата, работейки като консултант в агенция за недвижимите имоти и като търговски мениджър за ключов инвеститор на българския пазар. В работата си Поля е отговаряла за всички процеси по менажирането и реализирането на проекти ново строителство в строителния бранш. Вярва, че натрупаният богат опит и знания в сферата ще й помогнат да работи успешно на новата си позиция.

Според нея, за да бъде успешен един брокер на недвижими имоти, той трябва да е изключително активен и отдаден на работата си, да има добри комуникативни и търговски умения и да бъде компетентен относно цялата информация, касаеща процеса по сключване на една сделка. Професията на консултант я привлича с интересните казуси и хора, които среща в ежедневието си. Щастлива е, че като част от екипа на New Estates има предимството да работи с доказани професионалисти в бранша. Впечатлена е от организацията на работата и богатото портфолио с изключителни имоти, които компанията предлага.

В свободното си време Поля обича да спортува и да прекарва време с приятелите си.

Пожелаваме ѝ успех на новата позиция!

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване