Представяме ви Иван Козаров – Акаунт мениджър в New Estates

В съответствие с политиката по разширяване и надграждане на своя екип, New Estates присъединява към професионалното си семейство нови доказани професионалисти. С удоволствие Ви представяме Иван Козаров, опитен експерт в областта на новото строителство, който застава на позицията акаунт мениджър в компанията. 

Иван е с бакалавърска степен „Икономика на инфраструктурата“ от УНСС, София. Той има 13 години опит в сферата на недвижимите имоти, шест от които като част от екипите на Адрес и Имотека. Стартира своята кариера с позицията консултант, като във времето се изкачва в професионалната йерархията до мениджър екип и търговски директор. През последните пет години Иван е бил управляващ директор на един от ключовите инвеститори на пазара. Така във времето той е отговарял не само за обслужването на клиенти, сформирането и менажирането на екипи в агентския бизнес, но и за всички процеси по планирането, създаването, управлението и реализирането на проекти в строителния бранш – сегмент ново строителство.

Желанието му да излезе от зоната си на комфорт и да потърси други възможности за своето професионално развитие го стимулират да се присъедини към екипа на New Estates. Приема новата си позиция като най-правилният избор в тази посока и вярва, че натрупаният богат опит и знания в сферата ще му помогнат да се доказва с високите си резултати и занапред.

Професията брокер на недвижими имоти го привлича с възможността сам да менажира времето и ангажиментите си, така че резултатите да зависят от неговата собствена активност. Динамиката в ежедневието на консултанта отговаря напълно на темперамента му и това го кара да се чувства на мястото си. 

Според него, за да е успешен един брокер на недвижими имоти, той трябва да е активен и гъвкав в работата си. Търговските умения са много важни, но към тях той трябва да добави знания и опит в още много сфери – дизайн, архитектура, градоустройство, право, психология, финанси и други. Цялата тази комплексна информация консултантът трябва да може да комуникира с всички по веригата, и да я предостави на клиента по един достъпен и разбираем начин. Така той ще се чувства спокоен, че в лицето на брокера има партньор и неговият интерес е защитен по най-добрия начин.

С натрупания си опит и умения Иван плува свободно в тези води. Във времето не спира да надгражда себе си с различни курсове, семинари и обучения, които го усъвършенстват като професионалист. Като ръководител на регистриран център за професионално обучение към МОН, Иван е провеждал курсове за сертифицирани консултанти на недвижими имоти. Заедно с други експерти в бранша, той участва като панелист в редица престижни форуми и конференции. Канен е да гостува в различни телевизионни предавания и формати, за да сподели експертното си мнение по актуални за бизнеса теми.

За да бъде успешен, но и удовлетворен от това, което прави, Иван се стреми да съчетава динамиката на работния ден с време за почивка и удоволствие. Така голяма част от свободното си време той отдава на спорта – фитнес, футбол, билярд. Обича също киното, както и да чете научна фантастика и заглавия от световната класика.

Добре дошъл в екипа, Иван!

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване