Представяме ви Ивайло Ганчев – нов консултант в екипа на New Estates

Ивайло Ганчев се присъедини към професионалното семейство на компанията, заемайки позицията консултант. Той ще бъде част от екипа на Иван Козаров, акаунт мениджър в New Estates.

Ивайло е завършил „Геодезия” в Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. В момента приключва бакалавърска програма по „Психология“ в Нов Български Университет. Той има три-годишен опит на позиция в административния отдел на правна кантора в София. Успоредно с това, в продължение на 4 години, Ивайло развива собствен успешен бизнес в областта на онлайн търговията. Кариерният му път продължава в голяма българска компания, която оперира в сферата на фармацевтичната и хранителната индустрия и продава предимно на международния пазар. Сред неговите отговорности като Customer & logistics specialist са били организирането на транспорта, логистиката и продажбите за Китай, Тайван и Индонезия. След две години работа на тази позиция, Ивайло продължава професионалното си развитие в английска компания, която се занимава с обработката и статистиката на база данни. Той е част от екипа ѝ в продължение на две години, след което решава да се ориентира към професията на консултант на недвижими имоти, и в рамките на 6 месеца работи за агентска компания в София.

Този завой в кариерата му е базиран на неговото образование и дългогодишния му интерес към сферата на недвижимите имоти и строителството на сгради. Като свои силни качества посочва развитите си търговски умения, аналитичност, адаптивност, правилен подход и активност в общуването си с хора. Според него това са умения, които биха му донесли успех като брокер на недвижими имоти.

Избира New Estates като място за реализация заради чудесните впечатления, които има от контакта си с колеги от компанията. Очарован е от организацията на работа и нивото на подготовка на професионалистите в нея, както и от възможностите за развитие, които се предоставят за новите хора в екипа.

В работата си с клиенти за него е най-важно да бъде открит и честен в общуването си, да вникне в дълбочина в нуждите им, така че да им предложи най-подходящия за тях имот, при най-добрите условия, така че да са истински удовлетворени от съвместната им работа. Така във времето да установи дългосрочни отношения и да се възползва от препоръките и новите бизнес възможности, които тези доволни клиенти ще му донесат.

Голяма част от свободното си време Ивайло прекарва със семейството си. Обича да спортува активно и да чете литература, свързана с теми като „Психология“ и „Личностно развитие“.

Добре дошъл в екипа, Ивайло!

Ивайло Ганчев
Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване