Представяме ви Яна Цачева – нов консултант в New Estates

Яна Цачева се присъедини към професионалното семейство на компанията, заемайки позицията консултант. Тя ще бъде част от екипа на Николай Ставрев, акаунт мениджър в New Estates.

Яна е с бакалавърска и магистърска степен „Връзки с обществеността“ от Нов Български Университет в София. Кариерата ѝ стартира в сферата на услугите, където в рамките на 7 години развива собствен бизнес. След това разработва свой козметичен бранд, който налага на пазара успешно. Като изключително динамичен и комуникативен човек, впоследствие решава да направи завой в професионалното си развитие и стартира кариера в сферата на недвижимите имоти. В продължение на четири години тя работи в търговския отдел на голяма инвестиционна компания у нас.

След натрупан опит в сегмента ново строителство и успешно партньорство с колеги от New Estates, Яна е поканена да се присъедини в екипа на Николай Ставрев, акаунт мениджър в компанията. Тя приема предизвикателството с удоволствие и е амбицирана да се докаже като един от най-добрите професионалисти в областта. Чувства се изключително добре в екипа от млади и динамични колеги и благодари за топлото посрещане в New Estates.

Професията консултант на недвижими имоти отговаря чудесно на нейния темперамент и желанието ѝ да комуникира с много хора. Яна харесва възможността ежедневно да се среща с различни предизвикателства и се чувства мотивирана да разрешава интересните казуси, с които е свързана работата ѝ. Според нея, за да бъде успешен един консултант на недвижими имоти, той трябва да е комуникативен и да има правилен подход към всяка ситуация. Да изгради свой стил и подход в работата, който отговаря на темперамента и същността му. Вярва, че развитите ѝ търговски умения, експертиза и опит ще ѝ помогнат да се доказва като професионалист и занапред.

Свободното си време Яна обича да прекарва със семейството си като пътува. Тя спортува активно, като практикува различни екстремни спортове.

Пожелаваме ѝ успех и удовлетворение на новата позиция!

Яна Цачева - New Estates
Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване