Веселина Рангелова – нов консултант в екипа на New Estates

Търговският екип на компанията продължава да се разраства. Веселина Рангелова е новият лъчезарен колега, който ще работи под ръководството на Иван Козаров, акаунт мениджър в New Estates.

Веселина е с юридическо образование от СУ „ Св. Климент Охридски“. Работила е по специалността си в продължение на пет години, след което решава да потърси други възможности за своето кариерно развитие. Професията брокер на недвижими имоти я привлича с възможността сама да организира времето и ангажиментите си. Опитът ѝ в бранша е свързан с позицията на консултант в българска инвестиционна компания, където се специализира предимно в работата с имоти ново строителство. Там тя преминава професионален курс за брокер на недвижими имоти, сертифициран от МОН. В момента Веселина завърша обучение за лицензиран оценител към Камарата на независимите оценители в България.

Щастлива е, че в New Estates ще работи под прякото ръководство на Иван Козаров – доказан специалист в бранша, който познава като търговски директор на компанията, в чийто екип е била до сега. Впечатлена е от начина, по който е организирана работата в компанията, позиционирането ѝ на пазара, маркетинговата стратегия и активности в New Estates. Оценява възможностите за развитие и професионална реализация, които се предоставят на хората в екипа.

Според нея, за да е успешен един брокер на недвижими имоти, той трябва да има персонално отношение към всеки клиент и да бъде добре подготвен. Важно е също да е уверен и да предоставя спокойствието, от което клиента има нужда при вземането на решенията, свързани със сделките с недвижими имоти. Веселина вярва, че нейните знания и опит в юридическата сфера ще ѝ помагат при предоставянето на високо ниво на клиентско обслужване в агенцията.

Свободното си време тя обича да прекарва със своето семейство, наслаждавайки се на свободата, която пътуването с каравана предоставя.

Добре дошла в екипа, Веселина!

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване