New Estates – Най-добрият партньор в сегмента Ново Строителство

фотография Рой Хил @3 Frames

Красимир Джамбазов e търговски директор на New Estates, компанията специализирана в реализация и професионално управление на имоти ново строителство.

Какво отличава New Estates от другите компании на пазара с имоти ново строителство?

New Estates е специализирана в реализация и управление на имоти ново строителство у нас. Нашите професионалисти с над 15-годишния си опит в сектора предоставят комплексна услуга и високо ниво на обслужване на клиентите, с индивидуален подход към всеки казус. Сред конкурентните ни предимства е и богатото ни портфолио с имоти ново строителство.

New Estates предлага цялостен пакет от услуги и за инвеститорите, и за купувачите. Работата ни с инвеститорите започва от самата идея за проекта и включва всички стъпки до реализацията и управлението на имотите в него. С предварително проучване на пазара, консултации за избор на парцел, създаване на проект, ценообразуване според пазарната ситуация и перспективите, правилно представяне и таргетиране на проекта. Така осигуряваме бърза реализация на имотите в него, с най-високи резултати за инвеститора.

В нашия сайт, на едно място са събрани само имоти ново строителство. Купувачите могат да получат финансова консултация как да инвестират определена сума, така че да имат най-висока доходност. Това е новата ни услуга „Инвестиционен портфейл“. В зависимост от целта на покупката предоставяме консултации и съдействие при банково финансиране и избор на най-добрите условия, дизайн и довършителни работи, намиране на точния имот с атрактивна доходност и наемател, анализ на пазарните тенденции, за осигуряване на балансиран поток от приходи, поддръжка, почистване, цялостно управление на имота. Компанията предоставя юридически услуги около сделките и пълно съдействие по всички въпроси, свързани с имота. Взаимоотношенията ни с инвеститорите и купувачите са дългосрочни.

New Estates – Вашият надежден партньор за инвестиции в недвижими имоти. Ние сме тук за да Ви съдействаме в каквато и да е нужда – от търсене на мечтан дом до реализиране на имот. Нашият екип е готов да Ви консултира и да защитава Вашия интерес. Не се колебайте да се свържете с нас!

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване