Александра Милева – ново попълнение в търговския екип на New Estates

Представяме Ви Александра Милева, която се присъедини към търговския екип на компанията. Тя ще работи като консултант под ръководството на Иван Козаров, акаунт мениджър в New Estates.

Александра е с бакалавърска степен по „Икономика на индустрията” и магистърска по „Рекламен мениджмънт“ от УНСС, гр. София. Тя има 3 години опит на позицията маркетинг асистент в компания, оперираща в сферата на търговията у нас.

Като динамичен млад човек, Александра е привлечена от професията на брокер на недвижими имоти заради разнообразието в работното ежедневие и възможността да комуникира с много нови и интересни хора. Чувства се добре, работейки с млади и амбициозни хора, каквито са колегите ѝ в New Estates, и оценява това, че е част от компания, която се налага като лидер в сегмента ново строителство у нас.

За да е успешна в професията на консултант на недвижими имоти, Александра вярва, че трябва да бъде комуникативна и да умее да вниква в дълбочина в потребностите на клиента. Мотивирана е с  добра организация, отдаденост и упорит труд да се докаже като един от успешните професионалисти в екипа на New Estates.

В свободното си време Александра спортува активно. Обича да пътува и да посещава различни културни мероприятия като концерти, изложби, мюзикъли, фестивали. Чете автобиографии на популярни личности и литература, свързана с теми като Личностно развитие и Психология.

Желаем ѝ успех!

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване