Емилия Емилова– нов консултант в New Estates

Представяме Ви Емилия Емилова, която се присъедини към търговския екип на компанията. Тя ще работи като консултант под ръководството на Иван Козаров, акаунт мениджър в New Estates.

Емилия е с бакалавърска степен „Стопанско управление” от Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Тя има над 8-годишен опит като брокер на недвижими имоти, работейки за различни компании на българския пазар, специализирайки предимно в сегмент ново строителство.

Професията я привлича още от детските ѝ години, когато се вдъхновява от примера на своето семейство, което се занимава професионално с недвижими имоти. Харесва ѝ динамиката и разнообразието в ежедневието на консултанта, както и възможността сама да менажира времето и ангажиментите си. Емилия се интересува активно от всички процеси, свързани с планирането, изграждането и реализацията на сгради и за нея е удоволствие да работи с интересни и качествени имоти. Познава добре пазара и компаниите, които оперират на него и успява да се докаже като утвърден специалист в сегмента ново строителство у нас. В работата си тя показва постоянство и характер, поддържайки открити взаимоотношения със своите клиенти, с което печели доверието им като дългосрочни партньори.

Наскоро, водена от желанието си да потърси нови възможности за своето професионално развитие, Емилия се насочва към New Estates. Вярва, че това е правилното място, където с натрупания богат опит и знания в сферата ще може да се доказва с високите си резултати и занапред.

В свободното си време тя обича да чете литература, свързана с личностното и професионалното ѝ развитие.

Желаем ѝ успех!

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване