Представяме ви Асен Маргаритов – нов консултант в New Estates

Асен Маргаритов се присъедини към професионалното семейство на компанията, заемайки позицията консултант. Той ще бъде част от екипа на Дора Керемидчиева, акаунт мениджър в New Estates.

Във времето, заедно със своето семейство, Асен живее и учи на различни локации по света – България, Турция, Гърция, Канада, Франция, Англия и Холандия, което обогатява неговия мироглед и познания, и допринася за личностното му и професионално развитие. Той е завършил „Международни отношения“, „Европеистика“ и „Бизнес“ в няколко престижни учебни заведения като – Richmond American University, Hague University и The University of Sheffield.

Асен има опит в строителната индустрия, където е работил като консултант и координатор на процесите, свързани с изграждането и реализацията на мащабни жилищни и търговски проекти, бутикови къщи и имения в Египет, Дубай и Лондон. Кариерният му път включва също работа за българска одиторска компания, където Асен се е занимавал с финансови анализи и одит на различни държавни и обществени институции, както и на строителни фирми. Има собствена компания, специализирана в графичен дизайн, софтуерни продукти, маркетинг и реклама.

Привлечен е към New Estates като място, където може да приложи богатия си опит и знания в работата с недвижими имоти ново строителство. Определя себе си като изключително комуникативен и динамичен човек, което му е било много полезно в работата с клиенти до сега. Във времето винаги е успявал да спечели доверието им с лекота и да ги накара да се чувстват спокойни, разчитайки на неговия професионализъм. Впечатлен е от компанията и колегите, с които работи в New Estates и вярва, че ще успее бързо да се докаже като един от успешните консултанти в екипа.

В свободното си време Асен надгражда уменията и знанията си както в областта на недвижимите имоти, така и в инвестициите в активи като злато и диаманти. Обича да пътува и опознава нови места у нас и по света. Харесва динамиката, енергията и пъстротата на Лондон и Лос Анджелис, които приема за едни от любимите си дестинации. Обича да чете биографии на популярни имена от света на бизнеса.

Добре дошъл в екипа, Асен! 

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване