Теодора Добрева – нов колега в екипа на New Estates

Теодора Добрева се присъедини към професионалното семейство на компанията, заемайки позицията консултант. Тя ще бъде част от екипа на Николай Ставрев, акаунт мениджър в New Estates.

Теодора е с бакалавърска степен по „Макроикономика“ от Пловдивски университет „Св. Паисий Хилендарски“. Тя има две години опит в управлението на имоти, работейки като пропърти и фасилити мениджър за голяма българска компания. Професионалният ѝ път включва също две години работа на търговска позиция, като последното ѝ работно място е в ролята на HR в международна компания, оперираща на българския пазар.

Натрупаният професионален опит в работата с имоти, както и придобитите търговски умения и развита комуникативност са качествата, които Теодора вярва, че ще ѝ бъдат полезни в работата ѝ като консултант на недвижими имоти. Тази професия винаги я е привличала с възможността да работи в динамична и интересна среда. Затова тя приема с удоволствие поканата на Николай Ставрев, акаунт мениджър в New Estates да се присъедини към неговия екип. Теодора оценява възможността да работи с млади и амбициозни хора, както и всички обучения, с които компанията инвестира в новите членове на екипа. 

За да е успешен в работата си един брокер на недвижими имоти, според нея, той трябва да е адаптивен и лесно да намира правилния подход към всеки, клиент, така че да отговори на нуждите и изискванията му. Теодора е мотивирана да се развива професионално, надграждайки качествата и уменията си, така че да се докаже с високи резултати на новата си позиция.

В свободното си време Теодора обича да прекарва време с децата и семейството си. Нейни хобита са кулинарията и професионалният грим.

Добре дошла в екипа, Теодора!

Дни на отворените врати в нов затворен комплекс с басейн в кв. Възраждане
Контактна форма

Запитване